Sluit Logo Wellnesspartners
Bent u een professional?
B2B login

Algemeen

Wellness Partners biedt een uitgebreid productengamma voor zowel Fabrikanten als professionele saunacentra, wellnesscentra, kuuroorden, hotel & B&B, maar ook particulieren… Voor hen die het woord Wellness een extra dimensie willen geven.

Wellness is een begrip dat niet meer weg te denken is uit onze hedendaagse maatschappij. We zijn steeds meer onderhevig aan diverse vormen van druk. Verschillende situaties leiden tot steeds meer spierpijn, spanningshoofdpijn, blokkades,… in één woord STRESS. Denk maar aan een hoge werkdruk, financiële druk, prestatiedruk,… omdat men de lat steeds hoger wil leggen. Nog nooit was de nood aan relaxatie zo groot.

Steeds meer professionelen bouwen het woord Wellness verder uit, om zo de noden van de klant tot een ware zintuigprikkelende ontspanningsreis te voltooien. Dat is ook de filosofie die schuil gaat achter de Wellness Partners.

Kwaliteit en service zijn onze sleutelwoorden. We leveren enkel hoogstaande producten en apparatuur, daarbij dragen we ’natuurlijke grondstoffen’ hoog in het vaandel. Enkel het beste is goed genoeg als je perfectie in Wellness wil nastreven. Een ruime waaier aan gespecialiseerde apparatuur kunnen we u aanbieden, van saunakachels Narvi, hout, deuren, alle toebehoren, spare-parts van alle merken, maar eveneens een uitgebalanceerde selectie aan opgietconcentraten, teerproducten, doucheproducten,… kortom alles wat u nodig hebt!

Bent u op zoek naar wat dan ook om uw wellness verder uit te bouwen? Zoek niet verder! Wij hebben het voor u!

Treed binnen en laat je onderdompelen in de wondere wereld van Wellness...